Budget Home Store
Handelsvorm: franchise
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: laag tot midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: gezellig en gemakkelijk
Vestigingen: 17
Budget Home Store - VME

Budget Home Store levert kwaliteit voor een bewust betaalbare prijs

Handelsvorm: franchise
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: laag tot midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: gezellig en gemakkelijk
Vestigingen: 17
Budget Home Store - VME

Budget Home Store levert kwaliteit voor een bewust betaalbare prijs

Budget Home Store is een betaalbaar omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment aan woninginrichting voor mensen die houden van een mooi interieur voor een leuke prijs. Budget Home Store gaat voor een de optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en een zo hoog mogelijke directe beschikbaarheid van producten.

Budget Home Store is sinds 2006 een gevestigde naam in het woon-retaillandschap. Op dit moment heeft Budget Home Store 17 vestigingen verspreid over Nederland. In alle provincies is er nog ruimte voor meer Budget Home Store vestigingen.

Budget Home Store biedt een inspirerend winkelconcept in twee formaten: Budget Home Store XL en Budget Home Store XXL. De XXL-vestigingen bieden naast alles voor de woon- en eetkamer ook alles voor de slaapkamer. Dit is het onderscheid met de XL-vestigingen.

Voor de bepaling van de vestigingsgrootte wordt gebruikgemaakt van diverse data, zoals de grootte van het marktgebied, de aanwezige concurrentie en de plaats van de vestiging. De grootte van vestigingen kan derhalve wisselen afhankelijk van bovenstaande factoren.

Budget Home Store streeft ernaar om beter en goedkoper te zijn. We gaan voor de beste deals en presenteren elke stijl voor elk budget. We zijn trendvolgend en presenteren betaalbare alternatieven. Wat je in de winkel ziet, dat krijg je ook.

Budget Home Store heeft één uniforme uitstraling volgens een huisstijlhandboek, zowel in de winkels als online. Het assortiment is uniform. Iedere winkel presenteert de collectie van Budget Home Store van dat moment, maar heeft de vrijheid om daarnaast in te kopen om in te spelen op de lokale klantbehoefte.

Budget Home Store - VME
Budget Home Store - VME

Franchise als vorm van samenwerken biedt mooie kansen voor eigen ondernemerschap. U begint niet bij nul en hoeft ook niet het spreekwoordelijke ‘wiel’ opnieuw uit te vinden. U exploiteert tegen de betaling van een vestiging bijdrage een onderneming met een bestaande krachtige handelsnaam. Kortom: u runt uw eigen bedrijf en toch profiteert u van de voordelen van een sterke merknaam en een centrale organisatie.

Budget Home Store is onderdeel van VME Nederland en is een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen een groot aantal zaken die u als franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt. Dankzij de ontzorging van VME heeft u ook meer tijd voor uw klanten en medewerkers.

Budget Home Store zoekt franchisenemers die voor een onuitwisbare klantbeleving kunnen zorgen, die commercieel en servicegericht zijn, die als leiders het goede voorbeeld geven en die hun medewerkers tot een geweldig verkoopteam kunnen smeden.

> Bezoek de website van Budget Home Store

Interesse om een vestiging van Budget Home Store te openen?

Vraag dan vrijblijvend meer
informatie aan bij onze Commercieel 
Directeur: Göran van Tol.

Mail: commercie@vmeretail.nl
Bel: 06 24 98 36 81