De Mooiste Woonwinkel
Handelsvorm: formule
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: laag tot hoog
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: heel divers
Verkooppunten: 16
De Mooiste Woonwinkel - VME

De Mooiste Woonwinkel zorgt voor stijl in ieder huis​

Handelsvorm: formule
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: laag tot hoog
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: heel divers
Verkooppunten: 16

De Mooiste Woonwinkel - VME

De Mooiste Woonwinkel zorgt voor stijl in ieder huis

De Mooiste Woonwinkel is een formule voor zelfstandige en onafhankelijke woonretailers. Bij deze formule blijven woonzaken onder hun eigen naam actief en profiteren ze van de kwaliteit en zekerheid van de centrale inkoop van kwaliteitsmerken.

Momenteel zijn er 16 gerenommeerde woonwinkels aangesloten bij De Mooiste Woonwinkel. Deze zaken zitten verspreid over heel Nederland. Er kunnen zich nog meer winkels aansluiten.

Bij De Mooiste Woonwinkel draait het om het droominterieur van iedere klant. Stijladviseurs en ervaren verkopers zetten de wensen van klanten om in een woonkamer, eetkamer of slaapkamer die precies bij hun voorkeur past. Dat gebeurt altijd voor een eerlijke prijs.

De Mooiste Woonwinkel biedt betrouwbare en bewezen merken aan vanuit verschillende concepten, zoals Interliving, NLwoont en NLslaapt. Er is ook veel mogelijk op het gebied van personalisering. Maten, kleuren, vormen en materialen kunnen op de unieke wensen van iedere klant worden afgestemd.

Als sterke retailservice-organisatie staat VME achter De Mooiste Woonwinkel. VME zorgt ervoor dat de collectie gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd blijft en ondersteunt de aangesloten ondernemers op alle mogelijke manieren.

Door uw sterke eigenschappen in te brengen en samen te werken met andere innovatieve ondernemers valt er al op korte termijn winst te behalen. Ook op lange termijn, want samen kunt u beter inspelen op de continu veranderende markt met een consument die veeleisender is dan ooit.

Als lid van VME kunt u rekenen op service op het gebied van online en offline marketing. Ook kunt u meer rendement behalen en profiteert u van margeverbetering door een grote inkoopkracht.

VME is een non-profitorganisatie zonder verdienmodel en zonder logge of dure organisatie. De volledige winst wordt niet aan het servicekantoor, maar voor 100% uitbetaald aan de leden. U kunt daarbij horen!

> Bezoek de website van De Mooiste Woonwinkel

Interesse om een verkooppunt van De Mooiste Woonwinkel te worden?

Vraag dan vrijblijvend meer
informatie aan bij onze Commercieel 
Directeur: Göran van Tol.

Mail: commercie@vmeretail.nl
Bel: 06 24 98 36 81