Nils Beverwijk: "VME zorgt voor goede collecties en formules vol rendement"

Eigenaar van CASBA Wonen & Slapen, Trendhopper en Budget Home Store in Zoeterwoude en Auping Store in Leiderdorp

Al sinds 1992 runt Nils Beverwijk CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude. Het ondernemen in de meubelbranche is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Piet Beverwijk, was als financieel en organisatorisch directeur al betrokken bij de oprichting van het bedrijf in 1980.

Met zijn team van ongeveer 70 medewerkers is Nils bijna iedere dag van het jaar bezig om de mooiste woondromen waar te maken: Mijn ene drijfveer is om met veel plezier en succes samen te werken met bevlogen medewerkers en mijn andere drijfveer is het waarborgen van de continuïteit van het familiebedrijf.”

CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude - VME
CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude - VME

VME heeft Nils altijd veel voorspoed gebracht. “VME brengt ons sterke formules, actuele en concurrerende collecties, goede inkoopcondities en de kennis van een zeer professionele retailorganisatie in Nederland en Duitsland. Ook online kunnen wij ons samen met VME goed ontwikkelen.”

Nils is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van VME in Nederland in 2006. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Raad van Advies en lid van de inkoopcommissie van de private labels NLwoont en Interliving.

CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude - VME
CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude - VME

De persoonlijke samenwerking binnen VME bevalt Nils goed. “Het is een fijne club met gemotiveerde en professionele medewerkers. Zij stellen ons in staat om een sterke positie in te nemen in de Nederlandse meubelbranche.”

Nils kan het jonge en nieuwe ondernemers zeker aanraden om met VME in zee te gaan. “VME zorgt voor goede collecties en formules vol rendement. Het is een retailorganisatie van en voor ondernemers, waar ze goed omgaan met je geld.”

> Bezoek de website van CASBA Wonen & Slapen

Lees verder