NLwoont
Handelsvorm: private label
Collectie: meubels en accessoires
Segment: midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: modern en eigentijds
Verkooppunten: 16
NLwoont - VME

NLwoont presenteert eigentijdse meubels en accessoires

Handelsvorm: private label
Collectie: meubels en accessoires
Segment: midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: modern en eigentijds
Verkooppunten: 16

NL Woont - VME

NLwoont presenteert eigentijdse meubels en accessoires

NLwoont is een volledig kant-en-klaar instore concept voor zelfstandige en onafhankelijke meubelretailers. Het is een private label met verfrissende interieurcollecties voor woon- en eetkamers. Het assortiment bestaat uit meubels en accessoires van hoge kwaliteit en voor mooie prijzen.


NLwoont bestaat sinds 2020. Er zijn momenteel 16 regionaal befaamde verkooppunten door heel Nederland die NLwoont aanbieden en daarbij professioneel interieuradvies geven. Er kunnen zich nog meer ondernemers aansluiten.

Het aanbod van NLwoont is gevarieerd, modern en eigentijds. Alle interieur items sluiten aan bij diverse populaire woonstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLwoont laten consumenten trends in hun inrichting terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van het huis nodig is. Want NLwoont weet: zo woont Nederland.

NLwoont bestaat ook online. Klanten kiezen hun favoriete producten, zetten ze op een wensenlijst en versturen die als vrijblijvende productaanvraag. Het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt vervolgens contact op met de klant en bespreekt alle wensen en beantwoordt alle vragen. Als alles geregeld is, dan zet het verkooppunt de aanvraag om in een bestelling en krijgt de klant informatie over betaal- en bezorgmogelijkheden.

Als sterke retailservice-organisatie staat VME achter NLwoont. VME zorgt ervoor dat de collectie gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd blijft en ondersteunt de aangesloten ondernemers op alle mogelijke manieren.

Door uw sterke eigenschappen in te brengen en samen te werken met andere innovatieve ondernemers valt er al op korte termijn winst te behalen. Ook op lange termijn, want samen kunt u beter inspelen op de continu veranderende markt met een consument die veeleisender is dan ooit.

Als lid van VME kunt u rekenen op service op het gebied van online en offline marketing. Ook kunt u meer rendement behalen en profiteert u van margeverbetering door een grote inkoopkracht.

VME is een non-profitorganisatie zonder verdienmodel en zonder logge of dure organisatie. De volledige winst wordt niet aan het servicekantoor, maar voor 100% uitbetaald aan de leden. U kunt daarbij horen!

> Bezoek de website van NLwoont

Interesse om een verkooppunt van NLwoont te worden?

Vraag dan vrijblijvend meer
informatie aan bij onze Commercieel 
Directeur: Göran van Tol.

Mail: commercie@vmeretail.nl
Bel: 06 24 98 36 81