Trendhopper
Handelsvorm: franchise
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: smaakvol en trendy
Vestigingen: 22
Trendhopper - VME

Trendhopper biedt de laatste trends aan op betaalbare wijze

Handelsvorm: franchise
Collectie: wonen, eten, slapen
Segment: midden
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: smaakvol en trendy
Vestigingen: 22

Trendhopper - VME

Trendhopper biedt de laatste trends aan op betaalbare wijze

Trendhopper is een omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment aan woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten.

Trendhopper is al sinds 1983 een gevestigde naam in het woon-retaillandschap. Op dit moment heeft Trendhopper 22 vestigingen verspreid over Nederland. In alle provincies is er nog ruimte voor meer Trendhoppers.

Trendhopper is duidelijk, inspirerend en prikkelend. Wij geloven dat mensen in het drukke dagelijkse leven behoefte hebben aan een woninginrichting partner. Trendhopper biedt het levensgevoel van ‘Homemade Happiness’: ruimte om vrij te wonen, koken en slapen. De consument heeft met het Kies & Customize concept de ruimte om zelf meubels naar wens samen te stellen. Zo creëren consumenten van hun huis pas écht een thuis!

De kernkwaliteiten van Trendhopper zijn betrouwbaarheid, nieuwsgierigheid, creativiteit, overtuiging en communicatie. Qua merkwaarden wil Trendhopper spraakmakend, smaakmakend, enthousiasmerend en expressief zijn. Daarbij is de spreuk ‘think global, act local’ helemaal van toepassing.

Trendhopper heeft één uniforme uitstraling volgens een huisstijlhandboek, zowel in alle winkels als online. Het assortiment is ook grotendeels uniform. Binnen de vastgestelde assortimentsbreedte is het mogelijk om per vestiging in te spelen op de lokale klantbehoefte.

Franchise als vorm van samenwerken biedt mooie kansen voor eigen ondernemerschap. U begint niet bij nul en hoeft ook niet het spreekwoordelijke ‘wiel’ opnieuw uit te vinden. U exploiteert tegen de betaling van een vestiging bijdrage een onderneming met een bestaande krachtige handelsnaam. Kortom: u runt uw eigen bedrijf en toch profiteert u van de voordelen van een sterke merknaam en een centrale organisatie.

Trendhopper is onderdeel van VME Nederland en is een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen onder andere een groot aantal zaken die u als franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt. Dankzij de ontzorging van VME heeft u ook meer tijd voor uw klanten en medewerkers.

Trendhopper zoekt franchisenemers die voor een onuitwisbare klantbeleving kunnen zorgen, die commercieel en servicegericht zijn, die als leiders het goede voorbeeld geven en die hun medewerkers tot een geweldig verkoopteam kunnen smeden.

> Bezoek de website van Trendhopper

Interesse om een vestiging van Trendhopper te openen?

Vraag dan vrijblijvend meer
informatie aan bij onze Commercieel 
Directeur: Göran van Tol.

Mail: commercie@vmeretail.nl
Bel: 06 24 98 36 81