Frans Poels: "Je staat er nooit alleen voor bij VME en dat voelt heel erg goed"

Eigenaar van Poels Wonen in Horst en drie vestigingen van Budget Home Store XXL in Horst, Heerlen en Nijmegen

Ruim 15 jaar staat Frans Poels al aan het roer van de imposante Poels Retail Groep. Het familiebedrijf is begonnen in 1969 en is stap voor stap uitgegroeid tot een begrip in Limburg en omstreken, met onder andere de grootste woonwinkel van de provincie.

De organisatie van Frans heeft inmiddels ruim 90 enthousiaste medewerkers en een eigen logistiek centrum. “Mijn drijfveer bestaat uit een passie voor ondernemen en de wens om het bedrijf verder uit te bouwen. Als team werken we hard aan de toekomst.”

Poels Wonen & Slapen in Horst - VME
Poels Wonen & Slapen in Horst - VME

Vlak na de oprichting van VME is Frans lid geworden. Daar heeft hij zeker geen spijt van gehad. “VME kwam op het juiste moment op ons pad. We wilden duidelijk groeien en daar hadden we een sterke partner voor nodig. Door het lidmaatschap bij VME is ons bedrijf toekomstbestendig geworden.”


Ook het contact met collega’s via VME ervaart Frans als waardevol. “Je staat er nooit alleen voor bij VME en dat voelt heel goed. Het is een open, transparante en platte organisatie waar hard gewerkt wordt om ondernemers vooruit te helpen.”

Poels Wonen & Slapen in Horst - VME
Poels Wonen & Slapen in Horst - VME

Binnen VME vervult Frans meerdere functies. Hij is voorzitter van de franchiseraad Budget Home Store en lid van de Raad van Advies, het Centraal Inkoop Overleg en de inkoopcommissies van Budget Home Store en De Mooiste Woonwinkel. “In deze functies werk ik met veel plezier aan de uitbouw van onze organisatie voor het succes van ons allemaal.”


Voor jonge mensen in het vak lijkt het Frans ook een goede zaak om zich aan te sluiten bij VME. Het biedt tal van voordelen op het gebied van inkoop, marketing en ontwikkeling. “Voor ons is VME de beste meubels retailorganisatie van Nederland.’

> Bezoek de website van Poels Wonen & Slapen

Lees verder