Tien overtuigende argumenten voor samenwerking met VME

VME werkt inmiddels al meer dan 60 jaar nauw samen met haar ondernemers en leveranciers. Met als credo; van, voor en door ondernemers. Samen zijn we als inkoopvereniging in de woonbranche één van de belangrijkste coöperaties van zelfstandige meubel- en keukenondernemers van Nederland en Duitsland.

VME is een club die exclusief toebehoort aan haar leden en waarvan de absolute kerntaak is om de aandeelhouders zo goed mogelijk te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Er zijn veel redenen om lid te worden van de VME. We hebben 10 overtuigende argumenten voor onze club op een rij gezet.

1

Sterke samenhang

Wij zijn een sterke gemeenschap van meubel- en keukenondernemers die pal staat voor de bij haar aangesloten familiebedrijven. Wij staan ​​voor traditie en innovatie, absolute transparantie en draagvlak onder alle leden. Onze focus ligt niet op het maximaliseren van onze eigen winst, maar op die van de bij ons aangesloten ondernemers.

2

Uitstekende inkoopprijzen

Wij bieden uitstekende inkoopprijzen met maximaal rendement. In de keukensector gaat de inkoop bijvoorbeeld via de VMEMHK inkoopgroep. Dat is de grootste en machtigste Europese inkooporganisatie voor zelfstandige middelgrote keuken- en meubelretailers.

3

Succesvolle private labels

Wij reiken succesvolle retailmerken aan met exclusieve modellen in alle assortimentsgroepen. Onder ons dak vindt u onder andere NLwoont, NLslaapt, Atelier woontextiel en Interliving meubelen, alles voor de slaapkamer en keukens.

4

Krachtige formules

Wij bieden sterke merken aan met een gemeenschappelijk nationaal marketingconcept en een grote naamsbekendheid: Trendhopper en Budget Home Store. Met deze formules richten ondernemers zich op verschillende doelgroepen.

5

Up-to-date aanbod

Ons uitstekende assortiment levert omzet én marge. De door onze inkoopcommissies geselecteerde en onderhandelde producten zijn perfect afgestemd op de behoeften van de consument in termen van concurrerende prijzen en exclusieve productvoordelen.

6

Gespecialiseerd in woonaccessoires

Wij bieden een brede, competente en gespecialiseerde afdeling met woonaccessoires aan. Wij hebben alle relevante assortimenten op het gebied van verlichting, kunst, textiel en karpetten tot huishoudelijke artikelen.

7

Knowhow van import

Wij garanderen aanzienlijke voordelen bij de inkoop van geïmporteerde goederen met gecontroleerde kwaliteit. Via de productiemarkten in Azië en Oost-Europa verzekert VME haar leden via een eigen importbedrijf van de beste voorwaarden.

8

Uitgebreid servicepakket

Wij presenteren een uitgebreid servicepakket. Onder andere met vergaderingen, trainingen en seminars, regelmatige evenementen om ervaringen uit te wisselen onder collega’s, een eigen intranet, een centrale marketingbox en een perfect centraal betaalsysteem.

9

Moderne online shops

Wij maken het mogelijk voor u om een ‘eigen’ moderne online meubelwinkel te beginnen. U kunt het systeem op basis van uw wensen personaliseren om het helemaal geschikt te maken voor uw bedrijfsvoering.

10

Product Data Management-systeem

Ons PDM-systeem maakt het centrale stamgegevensbeheer van alle fabrikanten catalogi mogelijk. U krijgt betere foto’s en gedetailleerde informatie met een druk op de knop: dit is uniek in de branche!

Helemaal overtuigd?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.