Expansie TH in Wenen!

Expansie Trendhopper in Europa gaat door

Vanaf eind 2022 opende franchiseformule Trendhopper de ene na de andere vestiging in Duitsland om omarmd te worden door het Duitse publiek en deze expansie gaat door. Bovendien is er reden voor een feestje en niet alleen vanwege haar 40-jarig bestaan, maar ook omdat Trendhopper dit jaar haar eerste vestiging gaat openen in een ander Europees land!

Uitbreiding in Duitsland
In Duitsland zette Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. de uitbreiding al eerder in met Trendhoppers in Coesfeld, Aalen, Apen en Stralsund en op dit moment staat de teller op 9 vestigingen. De komende maanden zullen er nog 3 nieuwe vestigingen geopend worden, namelijk in Werl, Crailsheim en Bitburg. Met deze nieuwe vestigingen bouwt VME verder aan de groei in Duitsland, waar Trendhopper zeer goed ontvangen wordt. Mede door dit enthousiasme durft Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. het aan om nog een ander Europees land aan te boren.

Grüß Gott, Trendhopper!
In augustus 2024 zal Trendhopper haar deuren openen van de eerste vestiging in Oostenrijk, namelijk in de hoofdstad Wenen! Met de toevoeging van Oostenrijk aan haar portfolio, is Trendhopper straks actief in 3 Europese landen en daar is commercieel directeur van VME Nederland, Göran van Tol uitermate trots op: “Goed werk van onze Duitse ondernemers en collega’s die deze groei mogelijk maken. Samen staan we sterk.”

Trendhopper gaat door met haar expansie en hoopt met haar formule om van ieders huis een thuis te maken, waar ze ook wonen.

VME Nederland en VME GmbH
De VME Woon Retail Groep, waar Trendhopper sinds 2012 onderdeel van is, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Door de Trendhopper-formule uit te breiden in Duitsland en Oostenrijk, beoogt de organisatie verdere internationale groei in de toekomst.