BHS Duiven

Franchiseformule Budget Home Store opent twee nieuwe vestigingen in 2024

Met trots kondigt Budget Home Store twee nieuwe vestigingen aan. Deze nieuwe winkels, waarmee het totaal aantal winkels wordt uitgebreid naar 19, worden geopend in Duiven en in Eindhoven Ekkersrijt.

BHS XL in Duiven

In de laatste week van juli dit jaar, zullen de deuren van Budget Home Store XL in Duiven aan de Lithograaf 9 open gaan voor winkelend publiek. Deze nieuwe winkel bevindt zich op de eerste etage van Outlet Duiven, in het gebouw van de Intratuin, en heeft een vloeroppervlak van 1500 vierkante meter. In deze nieuwe winkel kunnen consumenten terecht voor alles voor de woon- en eetkamer, natuurlijk voor een bewust betaalbare prijs.

BHS XXL in Eindhoven Ekkersrijt

Naast de nieuwe vestiging in Duiven, zal in september 2024 de 19e winkel geopend worden in Eindhoven Ekkersrijt (Son en Breugel) op Meubelplein Ekkersrijt. Deze nieuwe winkel biedt een brede collectie meubels en accessoires voor de woon- en eetkamer, maar ook voor de inrichting van de slaapkamer kunnen klanten hier terecht.

De XL en XXL-winkels van Budget Home Store

Budget Home Store-winkels zijn er in twee varianten, de XL en de XXL-winkels. Het verschil zit hem in het aanbod voor de slaapkamer, die klanten enkel vinden in de XXL-winkels. Beide varianten bieden vanzelfsprekend alles voor een gezellig ingerichte woon- en eetkamer.
Naast de fysieke winkels heeft Budget Home Store ook een eigen webshop, namelijk: https://www.budgethomestore.nl/ waar zij hun hele collectie aanbieden. Met deze webshop kan de franchiseformule de hele markt bedienen en consumenten blij maken met een gave inrichting voor een bewust betaalbare prijs.

VME Nederland en Einrichtungspartnerring VME

Retailservice-organisatie VME Nederland B.V., waar Budget Home Store al sinds 2006 onderdeel van uitmaakt, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Met de exploitatie van de formule Budget Home Store in Nederland, hoopt de organisatie verdere groei in de toekomst te mogen realiseren.