Interliving
Handelsvorm: private label
Collectie: maatwerkmeubels
Segment: midden tot hoog
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: exclusief en modern
Verkooppunten: 13
Interliving - VME

Interliving gaat voor elegantie en biedt talrijke maatwerkopties

Handelsvorm: private label
Collectie: maatwerkmeubels
Segment: midden tot hoog
Doelgroep: 20 tot 60 jaar
Stijl: exclusief en modern
Verkooppunten: 13

Interliving - VME

Interliving gaat voor elegantie en biedt talrijke maatwerkopties

Interliving is een volledig kant-en-klaar instore concept voor zelfstandige en onafhankelijke meubelretailers. Het is een exclusief private label voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde kwaliteitsmeubels met intelligente functies.

Interliving is opgericht in 2016 en sinds kort ook in Nederland beschikbaar. Er zijn momenteel 13 vooraanstaande Nederlandse meubelwinkels die Interliving aanbieden aan de consument. Er kunnen zich nog meer winkels aansluiten.

De meubels van Interliving worden speciaal voor de klant gemaakt. Klanten kunnen alles helemaal aanpassen aan hun eigen stijl, voorkeur en wensen. Zo kan er per bank, stoel, boxspring, keuken, tafel of kast gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren en maten.

De collectie van Interliving is eigenzinnig, luxe en elegant en heeft allure. Het draait allemaal om comfort en kwaliteit. Specialisten van woonwinkels kunnen klanten helpen om hun voorkeuren om te zetten in de vormgeving van het ideale meubel.

Interliving heeft naast meubels ook keukens. Ook bij de keukens zijn er veel mogelijkheden om elementen te personaliseren, zodat koken een fijne experience wordt. Bovendien biedt Interliving ook alles voor de slaapkamer. Klanten hebben de keuze uit luxe boxsprings, matrassen, topmatrassen en kledingkasten voor de ultieme nachtrust en een gecustomizede, elegante inrichting van de slaapkamer.

Als sterke retailservice-organisatie staat VME achter Interliving. VME zorgt ervoor dat de collectie gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd blijft en ondersteunt de aangesloten ondernemers op alle mogelijke manieren.

Door uw sterke eigenschappen in te brengen en samen te werken met andere innovatieve ondernemers valt er al op korte termijn winst te behalen. Ook op lange termijn, want samen kunt u beter inspelen op de continu veranderende markt met een consument die veeleisender is dan ooit.

Als lid van VME bent u verzekerd van service op het gebied van online en offline marketing. Ook kunt u meer rendement behalen en profiteert u van margeverbetering door een grote inkoopkracht.

VME is een non-profitorganisatie zonder verdienmodel en zonder logge of dure organisatie. De volledige winst wordt niet aan het servicekantoor, maar voor 100% uitbetaald aan de leden. U kunt daarbij horen!

> Bezoek de website van Interliving

Interesse om een verkooppunt van Interliving te worden?

Vraag dan vrijblijvend meer
informatie aan bij onze Commercieel 
Directeur: Göran van Tol.

Mail: commercie@vmeretail.nl
Bel: 06 24 98 36 81